Congres in Leiden 7 oktober 2017

‘Het blijft Oranje!’ Oranjecongres 2017

 

WEMELDINGE – De Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen (KBOV) houdt zaterdag 7 oktober het jaarlijkse Bondscongres. Thema dit jaar is: ‘Het blijft Oranje’.

 

Ruim 200 congresgangers uit het gehele land hebben zich inmiddels aangemeld. De jaarlijkse bondsdag begint met het ochtendprogramma in het Academiegebouw van de Universiteit Leiden. Mr. drs. Pieter Verhoeve (voorzitter KBOV) spreekt de congresrede uit, waarna dr. G.A.C. (Anton) van der Lem, conservator bijzondere Collecties Universitaire Bibliotheken Leiden en dr. P. (Paul) Rem, kunsthistoricus, conservator en woordvoerder op Paleis Het Loo nader ingaan op het thema van de dag. Traditiegetrouw wordt het ochtendprogramma afgesloten met het zingen van het Wilhelmus.

‘s Middags zullen de deelnemers aan het congres een stadswandeling maken door Leiden onder begeleiding van gidsen van het Gilde Leiden.

Om 17.00 wordt de leden van de KBOV een receptie aangeboden door Gemeente Leiden.

Aansluitend is er in het Holiday Inn Hotel een diner.

Voor de congresgangers die vrijdagavond al arriveren is er een voorprogramma samengesteld met een Bedrijfspresentatie van America Digitaal Druk.

 

Klik hier voor het programmaboekje.

 

Voor meer informatie: KBOV/PR: pr@oranjebond.nl (S. Hörmann) / KBOV/Secretariaat: 0620846118 (D. Steenks)